Samhällsbyggnadskvinnor

#36 Anna Rundgren - Om nätverkande, digitalisering och entreprenörskap

April 4, 2022

Vilken ära att få inleda år 2022 i podden med en kvinna som gjorde ett stort intryck på mig första gången vi möttes - Anna Rundgren, COO på Brinja AB.

Efter en liten fika och en lunch vid ett annat tillfälle med Anna kände jag att hon var en solklar gäst till podden. Detta är en kvinna som utstrålar mycket positiv energi, en entreprenör ut i fingerspetsarna, hon vågar sticka ut och vi brinner för samma hjärtefrågor - att få vara med i förändringen och utveckla byggbranschen till en mer hållbar bransch. Med mycket gemensamt har jag och Anna en hel del att prata om, men i detta avsnitt är det fokus på nätverkande och vad viktig roll det spelar för karriär och inspiration och vi kommer även in på flera olika ledarskapsfrågor. Vi pratar om hur hennes vardag ser ut som COO på en start-up som arbetar med innovativa tekniska lösningar för byggbranschen, hur hon hamnade i branschen, vad hon hade för fördomar och förväntningar och hur hon blev bemött när hon inträdde branschen för bara två år sedan. I detta avsnitt avslöjar Anna dessutom en hemlighet som hon går och bär på, vilket också leder oss till en viktig och intressant fråga…

Detta blev ett avsnitt laddat med mycket positiv energi och efter vårat samtal kände jag mig riktigt inspirerad och motiverad till att fortsätta vara med och utveckla samhällsbyggnadsbranschen. Trevlig lyssning! 

Nyckelord: byggbranschen, digitalisering, nätverkande, karriär, entreprenörskap, start-up, ledarskap, fördomar, förebild, byggbranschenskvinnor

Följ gärna mitt arbete på mina olika kanaler: Amanda Eklund på Linked-In, Instagram @amandaaeklund samt min Facebookgrupp Samhällsbyggnadskvinnor.

Podbean App

Play this podcast on Podbean App