Samhällsbyggnadskvinnor

#34 Jennie Waldemar - VD och en sann entreprenör i byggbranschen

April 22, 2021

Från att ha jobbat i vården till att bli butikschef på Dressman och sedan gå vidare till bygg- och entreprenadbranschen. I detta avsnitt kommer ni att få träffa Jennie Waldemar och hon sitter som VD på Axima i Göteborg samtidigt som hon är grundare och driver en digital maskinförmedling, DigEx. Här har vi en väldigt driven och ödmjuk kvinna som utstrålar mycket positiv energi som verkligen smittar av sig!

I mitt samtal med Jennie pratar vi om hur hon hittade till branschen och varför hon valde att stanna, vi pratar om hennes roll som VD - vad innebär det att vara VD och vad är det viktigaste som åligger en VD, enligt henne? Vi pratar också om hennes bolag DigEx som hon driver tillsammans med sitt team och här får vi ta del av hur denna resa gick till och hur hon har lyckats gå från idé till att ta fram en produkt. Detta avsnitt får ett stort fokus på självledarskap och mental inställning vilket är något som vi alla kan bli bättre på hela tiden. Så länge du vill utvecklas kommer du att behöva arbeta med ditt självledarskap och din inställning och här kommer vi få att få mycket inspiration av Jennie. Önskar er en trevlig lyssning! 

Nyckelord: byggbranschen, ledarskap, självledarskap, inställning, entreprenörskap, inkludering, team, positivt mindset, förebild

Följ gärna mitt arbete på mina olika kanaler: Amanda Eklund på Linked-In, Instagram @amandaaeklund samt min Facebookgrupp Samhällsbyggnadskvinnor.

Podbean App

Play this podcast on Podbean App