Samhällsbyggnadskvinnor

#30 Prevex profiler - Om förändring, ledarskap och kultur

October 14, 2020

Vad tänker Ni på när ni hör förändring? Vad får Ni för känsla? År 2020 är ett år som har inneburit en stor omställning för hela världen och här har vi alla snabbt fått anpassa oss till en förändrad vardag - och detta hade ingen av oss räknat med. 

I detta avsnitt har vi temat FÖRÄNDRING och tillsammans med några från järnhandeln Prevex kommer vi att prata om hur det senaste året och följderna av Covid-19 har påverkat oss. I studion denna gången gästar Henrik Granath, VD på Prevex, Magnus Bark som är operativt ansvarig i bolaget samt Cecilia Björklund som är chef för filialen i Halmstad. 

Under mitt samtal med Henrik, Magnus och Cecilia pratar vi om vilka utmaningar de har stött på i sina olika roller i bolaget och hur de på bästa sätt har försökt hantera denna drastiska förändring. Vi pratar om den osäkerhet som uppstår vid kris och hur kan man jobba med förändringsledning? Detta är minst sagt ett väldigt aktuellt samtal och tack Prevex för att ni väljer att dela med er av era reflektioner och erfarenheter från denna kris som vi fortfarande befinner oss i. Vi alla behöver hjälpas åt och stötta varandra i detta. Trevlig lyssning! 

Nyckelord: förändring, förändringsledning, kris, osäkerhet, ledarskap, reflektion, företagskultur, Covid-19, byggbranschen, järnhandel, Prevex.

Stort TACK för att Ni lyssnar! Följ gärna mitt arbete på mina olika kanaler: Amanda Eklund på Linked-In, Instagram @amandaaeklund samt min Facebookgrupp Samhällsbyggnadskvinnor.

Podbean App

Play this podcast on Podbean App