Samhällsbyggnadskvinnor

#29 Amanda Borneke - Nominerad till Stora Talarpriset 2020

September 25, 2020

Amanda Borneke gästar ännu en gång i Samhällsbyggnadskvinnor-podden! För över ett år sedan gästade Amanda podden och då pratade vi mycket om hennes bakgrund och hur hon hamnade i byggbranschen, hennes roll som KMA-ledare på CS Riv och Håltagning och vi fick ta del av mycket tips på hur man kan få folk att tänka mer miljösmart (om ni inte minns detta avsnitt eller har missat det så får ni kika in avsnitt nummer två lite senare).  

I detta avsnitt kommer vi att prata om vad som har hänt det senaste året för Amanda och det är en hel del >> Hon har startat en egen podcast - Hållbar profil podcast - som hon fortfarande driver, i november 2019 vann hon Betonggalans miljöpris och nu är hon nominerad till Stora Talarpriset 2020 tillsammans med Greta Thunberg, Anders Tegnell, Björn Natthiko Lindeblad, Kjell Enhager och många andra stora talarprofiler. Och inte nog med detta - hon är dessutom nominerad till Årets Miljöinnovatör 2020 av Trafikverket. 

Det finns mycket med Amanda som fascinerar mig, inte “bara” med alla utmärkelser som hon får och det avtryck hon gör i vår bransch, utan för att hon är en väldigt ung kvinna (i en mansdominerad bransch) som utstrålar mycket pondus och självsäkerhet. Hon är normbrytande på många sätt och det gillar jag starkt. Vårt samtal kommer också in på detta senare med hur man kan jobba med sig själv för att uppnå sin fulla potential och här finns det mycket bra tips att ta del av! Trevlig lyssning!

Nyckelord: Hållbar profil, byggbranschen, hållbarhet, miljö, kommunikation, normbrytande, förebild, talarprofil

Följ gärna mitt arbete på mina olika kanaler: Amanda Eklund på Linked-In, Instagram @amandaaeklund samt min Facebookgrupp Samhällsbyggnadskvinnor.

Podbean App

Play this podcast on Podbean App